Zo zetten we jou weer achter het stuur

 • Stap 1

  Jij neemt contact met ons op

 • Stap 2

  Wij gaan in gesprek met jou

 • Stap 3

  We maken een plan voor je

 • Stap 4

  We gaan aan de slag

Oplossen en voorkomen

Jouw situatie kan behoorlijk uitzichtloos zijn. Maar samen zoeken we naar een oplossing. Want die is er. Eentje waarmee je weer vooruit kunt. We zorgen ervoor dat je weer de regie over je eigen leven kunt pakken. Hoe we dat doen? De oplossing is voor iedereen anders, omdat iedere ondernemer anders is. Maar deze stappen zetten we sowieso:

Stap 1

Jij neemt contact met ons op

Je zet de eerste stap: je neemt contact met op ons. Dat is moeilijk, dat snappen we. Maar het is tegelijkertijd het beste dat je kunt doen. Voor ons hoef je je niet te schamen, we kennen de verhalen. Echt, je bent niet de enige. En we willen je graag helpen.

Stap 2

We gaan in gesprek met jou

Wij komen bij jou langs. In een auto zonder logo erop, geheimhouding staat bij ons op nummer 1. Of jij komt bij ons langs, het is maar net wat je het liefst hebt. In dit eerste gesprek praten we over jouw situatie. Wat is er gebeurd? En wat zijn de gevolgen hiervan? En wat kunnen we doen om jouw situatie te verbeteren? We gaan even bij je op de bijrijdersstoel zitten.

Stap 3

We maken een plan voor je

Wat heb je nodig om het op te lossen? Dat zetten we in een plan. Denk bijvoorbeeld aan regelingen treffen. En aan coaching, speciaal voor jou om te voorkomen dat je weer in dezelfde situatie terecht komt. Of we zetten juist mediation in om mogelijke conflicten op te lossen.

Stap 4

We gaan aan de slag

Na het plan trappen we op het gaspedaal: we gaan over tot actie omdat het tijd is om iets te gaan doen. Het traject ziet er voor iedereen anders uit, want iedere situatie is immers anders. Wat jij nodig hebt, hangt af van jouw verhaal. Wij navigeren samen naar de oplossing.

Je krijgt bij ons wat jij nodig hebt

Bij ons word je niet van het kastje naar de muur gestuurd. We bieden schuldhulpverlening en coaching en mediation en zijn gespecialiseerd in juridische, financiƫle en sociale dienstverlening. Juist daarom kunnen we je overal mee helpen, omdat we weten wat je nodig hebt. Als bijrijder in jouw situatie fungeren we in die rol die op dat moment nodig is.

Neem contact op