Vacatures stagiaires en 1 insolventie regisseur

voor onze kantoren in Groningen en Amsterdam zoeken we stagiaires HBO SJD of Rechten.

Wat ga je doen

Je loopt mee met de insolventie regisseur, je werkt plannen van aanpak uit, je stelt dossiers samen, je verzamelt en beoordeeld stukken, je belt veel met schuldeisers, je stelt WSNP verklaringen op.  Je leert zelfstandig deze werkzaamheden uit te voeren. 

Je werkt in een klein team, je werkt direct samen met een insolventie regisseur en een  administratief juridisch ondersteuner. 

Wie zoeken we,

Iemand die de opleiding HBO SJD of – Rechten volgt. Bij voorkeur heb je een minor in schuldhulpverlening gedaan of ga je nog doen, je bent bereid om te leren. Als je affiniteit hebt met ondernemen is dat een pre. 

 

Vacature insolventie regisseur

Intake gesprekken voeren met ondernemers die door wat voor reden dan ook in de schulden zijn gekomen. Je maakt op basis van dit gesprek een plan van aanpak en voert de regie op de uitvoering hiervan. Je stabiliseert de situatie en je werkt toe naar een totaal oplossing. Op die route pak je zowel juridische als ook bedrijfskundige complicaties op. 

Je werkt in een klein team, je werkt direct samen met een administratief juridisch ondersteuner. 

Wie zoeken we,

Je hebt een opleiding op HBO niveau, SJD of Rechten. Je hebt ervaring in de schuldhulpverlening, je bent bereid om te leren. Als je affiniteit hebt met ondernemen is dat een pré. 

 

Contact:

Wil je meer weten over deze vacature dan ben je uitgenodigd om te bellen met Jeanette Kram of Jeannette Meersma 085-1303591 of mail naar info@kramenmeersma.nl